VASTIGHEID DOOR BRANDING EN ONLINE MARKETING

Ik wilde graag wat vastigheid voor mijn bedrijf, ik las over branding en dat was het stukje vastigheid waar ik naar op zoek was. Ik besloot zelf wat in elkaar te flansen maar het was natuurlijk niet heel erg professioneel, en dat was wel hetgeen wat ik graag wilde voor mijn bedrijf. Dat is de reden dat ik besloot om een online marketing bureau in te schakelen, zij konden mij vast helpen met mijn opdracht. 

En ja hoor, het eerste online marketing bureau dat ik belde was Online Infinity, zij zijn een online marketing bureau uit Rotterdam en zij leveren heel veel verschillende diensten. Behalve branding, maken zij promotievideo’s en foto’s. Een geweldig online marketing bureau dus. 

Online Infinity nodigde mij uit voor een kennismakingsgesprek, in dit gesprek bespreken we wat de eisen waren voor de branding campagne, zo kon Online Infinity precies achterhalen wat mijn wensen waren en hoe we deze het best uit konden zetten. Toen alles op papier stond ging e designer van Online Infinity aan de slag met een begin concept, hieraan kon ik later nog meer toevoegingen toepassen zodat we een perfect eind concept hadden. Wanneer het eindconcept klaar is gaan ze aan het werk met de definitieve branding campagne. 

online-infinity.nl

Author: Hai Vorstenbosch